Иво Тонев за "поставените" лица в "Левски"


Иво Тонев за "поставените" лица в "Левски"

1914 0

Иво Тонев беше гост в студиото на bTV, където коментира нашумели въпроси около бъдещето на "Левски". Той беше категоричен, че всеки може да говори каквото си иска, но всички, които са в отбора, както и доскорошният собственик на тима Тодор Батков, работят за благото на клуба.

"Най-важното нещо за Тодор Батков бе бъдещето на Левски. Най-важното за него е да се стабилизира клубът финансово. Аз вярвам, че ще можем да се справим. В България много обичаме да боравим с догадки и слухове. Мисля, че с времето хората ще се убедят в коректните намерения, които имаме. Нека да не говорим много, а да работим повече. Всеки ще има право и възможност да дава оценки“, коментира Тонев.

Той сподели, че не може да отрече, че се познава с Бойко Борисов, но в никакъв случай не е поставено лице на когото и да било.

"В никакъв случай не мога да кажа, че сме в близки отношения с Бойко Борисов. Ако кажа, че не го познавам – ще излъжа. Не мога да бъда поставено лице. Аз съм застанал с името си.

Относно Александър Ангелов. Аз се познавам с него повече от 15 години. Помагал ми е, съветвал ме е по юридичически въпроси. От 2005 година е в Левски. Тодор Батков ми каза, че практически е бил вицепрезидент на клуба. Той е бил повече време от мен в Левски.

Мога да ви кажа, че представляваме нас си. Затова сме застанали с имената си. Какво говорят и коментират хората - те си знаят", каза още Тонев.

За сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" - кога ще бъде открит и каква е крайната сума, изразходвана по реконструкцията, ЧЕТЕТЕ ТУК.

За тавана на заплатите в "Левски" - ЧЕТЕТЕ ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички