Иво Тонев обяви защо е подал оставка


Иво Тонев обяви защо е подал оставка

1252 0

Председателят на УС на "Левски" Иво Тонев разкри пред "Дарик" защо точно е подал оставката си. Оказва се, че това е заради друг член на Управителния съвет на клуба.

"Искам само да кажа, че ме подразни това, което коментирахте, че нещо се случвало със собствеността и разни тъмни сили – пак някакви конспирации. Казах, но явно някои не искат да ме разберат. Това, което продиктува моята оставка е свързано с Управителния съвет и хората в Управителния съвет, и с конкретен човек, който представлява една организация. Цялостното поведение на този човек и някои от хората, които представляват тази организация“, заяви Иво Тонев.

Запитан дали визира председателя на Тръст "Синя България", Тонев поясни, че не желае нищо повече да коментира по въпроса.

Иначе единият от собствениците на "Левски" обясни, че треньорът на тима Люпко Петрович му се е обадил притеснен, вследствие на хвърлената от него оставка и последвалата такава от страна на спортния директор Георги Иванов-Гонзо. Тонев обаче е успокоил наставника, че може да бъде спокоен за работата си по селекцията.

"Поели сме ангажимент да осигурим допълнителни средства за селекция и Левски да се представи по начин, по който старши треньорът иска. Той може да се чувства спокоен. Моля се да няма повече спекулации и интриги. Това трови атмосферата в Левски", каза Тонев.

"Левски" е финансово осигурен", завърши той.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички