Ивков: Играчите повярваха на Гонзо и вече се раздават за фланелката


Ивков: Играчите повярваха на Гонзо и вече се раздават за фланелката

1800 0

Бившият футболист и директор на школата на Левски Кирил Ивков е на мнение, че победата над Лудогорец е най-добрият мач на "сините" през последните няколко години.

"Не съм очаквал Левски да покаже толкова силна игра срещу най-класния отбор в родното първенство. Най-после се видя, че в нашия състав има потенциал и той може да играе добре. Това бе най-хубавият ни двубой от 4-5 сезона насам. Единствено ме притеснява футболистите да не си повярват излишно, да си вирнат носовете и това да им изиграе лоша шега в следващите срещи. Трябва да останат на земята и да затвърдят формата си", заяви Ивков пред „Тема Спорт".

Той коментира защо тимът бе в криза в началото на шампионата.

"Отборът бе много слабо подготвен от Пепе Мурсия. Докъм 30-ата минута евентуално показвахме нещо, но след това силите свършваха и всички изпадаха в дупка. При Гонзо е съвсем различно. Той подготви играчите, вкара ги в кондиция и нещата потръгнаха. Момчетата в състава му повярваха и вече са готови да се раздават максимално за фланелката. Това се иска от тях - да влагат цялото си сърце и душа и да се борят докрай. Дори и да постигат лоши резултати, феновете ще са с тях, защото ще видят, че се раздават", добави още Ивков.

"Приятно съм изненадан от включването на двамата испанци в състава в последните два мача - Бедоя и Аниете. Направо не можех да повярвам с каква лекота си взаимодействаха. Беше удоволствие да ги наблюдаваш. Тяхната енергия срещу Лудогорец повлече и останалите и Левски стигна до престижната победа", завърши бившият играч на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички