Иванов: Санкцията лепва петно на Левски, но няма да ни разклати


Иванов: Санкцията лепва петно на Левски, но няма да ни разклати
Снимка: БГНЕС

837 0

"Очевидно ние не толерираме всякакви прояви от такова естество и споделихме нашето очакване да продължаваме да работим с фенските организации такива случки да не се повтарят. За нас е изключително неприятна тази ситуация", коментира финансовият директор на Левски Красимир Иванов преди днешното заседание на Дисциплинарната комисия към БФС.

Иванов и изпълнителният директор на клуба Диана Иванов бяха изслушани от комисията, преди тя да вземе своето решение за наказанията. Той призна, че една сериозна санкция може да се отрази негативно на клуба, но няма да разклати финансовото състояние.

"Няма как да не сме притеснени от санкцията, тъй като сме запознати, че сценариите са от лоши до много лоши. Така че за нас е изключително неприятна тази ситуация. Да разклати финансовото състояние - не, но със сигурност ще бъде неприятен удар, тъй като месец май е месец, в който приключва шампионата, ще има много събития, които ще се организират. На клубовете предстоят да използват това време за много нови инициативи. Ние имахме няколко такива, планирани за следващата седмица, които ни се налага, докато видим какво се случва, да ги отложим. Знаете, ние на 24 май празнуваме годишнина на клуба, така че ще трябва в крачка да си пренаправим програмата за месеца", коментира Иванов.

"Не знам, все още е трудно да се разбере защо се е случило това нещо. Отношението на Спас Русев е подобно на това, което аз ви казвам, че ситуацията е много неприятна за клуба, най-малкото защото слага едно петно върху името на Левски, което ние се целим такива събития да не допускаме", допълни той.

Иванов разкри, че ръководството на клуба вече работи по лятната селекция на "сините".

"Ние в момента работим по селекцията за следващата година. Има бюджет за това, но е тайна".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички