Иван Вуцов: Връщането на Сираков ще е за добро


Иван Вуцов: Връщането на Сираков ще е за добро
Снимка: БГНЕС

1444 0

Легендата на "Левски" Иван Вуцов подкрепи евентуалното завръщане на Наско Сираков, какъвто слух тръгна на "Герена".

"Връщането на Наско на "Герена" би било добро решение. Той има място в клуба, а и винаги е бил левскар. Познава нещата, вътре е във футбола. Всичко му е ясно. Аз и преди съм казвал, че Сираков е добър за отбора, за клуба като цяло", заяви Вуцов пред "България Днес".

Според "синята" легенда е било време Тодор Батков да напусне кораба. До преди година бившият защитник и треньор на тима се водеше личен съветник на собственика, но пръв се изказа против събарянето на сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов". Тогава той настрои някои хора срещу себе си и тихомълком бе държан надалеч от любимия си клуб.

"Тодор Батков изигра своята роля за "Левски" и явно дойде времето да се оттегли. Той не е най-виновният човек за това, отборът да не се представя на ниво в последно време. Познавам Иво Тонев. Той е човек, който знае как и може да работи. Решението в неговите ръце да е оперативната власт е добро. Другите двама собственици не ги познавам. Не знам колко общо имат с футбола и с управлението на футбола", допълва Вуцов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички