Иван Горанов коментира въпроса с капитанската лента в Левски


Иван Горанов коментира въпроса с капитанската лента в Левски
Снимка: БГНЕС

3334 0

Капитанът на Левски Иван Горанов изказа мнението си относно поражението на неговия тим от шампиона Лудогорец с 0:2 на "Георги Аспарухов". Крайният защитник имаше интересно мнение и относно лентата на Герена, която е една от най-коментираните теми в тима в момента.

“Днес загубихме неприятно. Има много мачове до края. Трябва да работим, защото има много неща, които трябва да подобряваме. Не започнахме добре мача. Не ни се получи днес. Атмосферата беше уникална и благодаря на феновете. Трябваше да се представим по-добре и да ги зарадваме. Трябваше да сме по-агресивни от самото начало, но не успяхме да го направим.

Всичко в клуба винаги е било спокойно. Трябва да работим и да подобряваме значително играта. Всички в отбора трябва да сме капитани и лидери. Няма значение кой е капитан. Трябва да си помагаме. Това е само един мач, има много мачове до края. Ще докажем, че разликата между Левски и Лудогорец не е толкова голяма. Играем мач за мач и ще видим къде се намираме в края на първенството”, коментира Иван Горанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички