Инспектират сектор А на "Герена"


Инспектират сектор А на "Герена"

921 0

Важният ден за Сектор А на стадион "Георги Ас­парухов" е днес. Две различни комисии трябва да разгледат новата трибуна на стадион "Георги Ас­парухов" и да дадат лиценз съоръжението да влезе в експлоата­ция още в събота срещу Лудогорец.

Всичко вече е поч­ти готово, поставени са седалките, асфал­тирани са алеите към сектора, като остават довършителни дейности само по ВИП боксовете. Като ця­ло обаче работата върви повече от добре и пускането на Сектор А изглеж­да сигурно, пише „Меридиан мач”.

Днес посещение се чака първо от об­щинската комисия, която трябва да сле­ди основно за си­гурността на строе­жа. Когато тя даде зелена светлина, ли­ценз трябва да се получи и от БФС. Проблеми обаче ед­ва ли ще има.

На "Герена" вече подготвят и про­дажбата на билети, като очакванията са стадионът да бъде почти пълен. От днес започва разпространението на пропуски в кафето на НКП, като всеки член може да си ку­пи до 5 билета. За привърженици, кои­то не членуват в ор­ганизацията, ще се продават в петък и събота до 17,00 ча­са.

„Сините" шефове се надяват на поне 14-15 000 зрители, като сред тях 6 000 в новия Сектор А. Го­ляма част от ВИП боксовете също са разпродадени, въп­реки сериозните су­ми, на които се про­дават, стигащи до 6 000 лв.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички