"Имаше вариант, ако ми се бяха обадили" - Борислав Цонев каза няколко думи за Левски


"Имаше вариант, ако ми се бяха обадили" - Борислав Цонев каза няколко думи за Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2672 0

Последното ново попълнение на Арда Кърджали - Борислав Цонев, даде интервю пред "Dsport", в което заяви, че е щастлив, че отново ще може да играе футбол:

*Припомняме, че в края на август 2023-та година той се бе разделил с Далиан Про, а наскоро излезе информация, че китайският клуб е прекратил съществуването си.

"Щастлив съм, че вече мога да играя, защото няколко месеца бях без отбор и ми се играеше. Надявам се всичко да е нормално и да взимам участие и в другите мачове. Ще ми трябва време, тъй като игрово не съм играл 2-3 месеца. Чувствам се добре физически и мисля, че ще съм добре всяка седмица", обясни 28-годишният халф.

Борислав Цонев с Ивайло Петков

"Рано е да се дават крайни оценки как ще изглежда отборът на Арда. Давам го ден за ден да мога да помогна на отбора. В края ще видим как ще сме. Ще се борим за по-предни позиции. Доста изкъсо познавам отбора, тъй като Ради игра тук и съм го наблюдавал цяла година. Надявам се да има само хубави моменти", допълни Боби Цонев.

*Брат му Радослав бе част от Арда до 10-и януари, а след това подписа договор с казахстанския Тобол.

Няколко думи за Левски

Борислав Цонев бе попитан и дали е имало вариант да се завърне в Левски: "Имаше вариант, ако ми се бяха обадили. Бях свободен агент толкова време, който ми беше звъннал щях да говоря с него", отговори той, а след това добави:

"Имаше други обаждания от България. От Арда обаче бяха най-настоятелни и се случиха нещата. На едно място, когато не си желан няма как да има разочарование!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Юноша на Левски не забравя откъде е тръгнал, но не изключва трансфер в ЦСКА: Футболът е непредвидим!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички