Играч вбесил Николай Костов с представянето си срещу Пирин, новите в Левски получават специална програма


Играч вбесил Николай Костов с представянето си срещу Пирин, новите в Левски получават специална програма
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

7672 0

Наставникът на Левски Николай Костов бе доволен от спечелените 3 точки срещу Пирин и победното начало на пролетния полусезон. "Сините" останаха с човек по-малко, след като Хосе Кордоба бе изгонен още в 34-ата минута, но това не попречи на столичани да се поздравят с победата.

Костов останал бесен на един от играчите на Левски

В самия край на първото полувреме обаче специалистът остнал изключително ядосан, а причината са действия на Джавад ел Джемили. Испанецът с марокански корени обърка няколко топки, а освен това не се движеше в зоните, в които желае наставникът. В крайна сметка в прекъсване на добавеното време на първата част Костов се разкрещя на играча и му дръпна гневна тирада, след като преди това ядосано хвърли с все сила в земята бутилка с вода пред скамейката, информира "Тема спорт".

Джемили успял да ядоса наставника на Левски

Още: Левски отхвърли руска оферта за Кордоба - била незадоволителна

Ел Джемили не излезе за второто полувреме. Вместо него на терена се появи едно от новите попълнения – Карлос Охене. Халфът се справи отлично със задачите си и на игрището не личеше, че "сините" са с човек по-малко заради изгонването на Хосе Кордоба.

Джавад не за първи път си навлича гнева на треньора. Това вече се случи и в есенното дерби с ЦСКА. Тогава играчът влезе в историята с това, че се появи на терена в 87-ата минута на мястото на Рикардиньо. И само няколко по-късно бе изваден за сметка на младока Преслав Бачев, въпреки че не бе контузен. Той просто се включи много слабо и Костов набързо поправи грешката си.

Специални програми за новите

Освен това треньорският щаб на Левски не е доволен от физическото състояние на повечето зимни попълнения. Това е и причината Хоакин Фернандес, Карлос Охене, Патрик Мислович и Фабио Лима да получат специални програми за подготовка.

Още: Прочувствено сбогуване в Левски: Цунами трогна Уелтън с послание, той отговори (ВИДЕО)

От изброените само последният започна като титуляр в първия пролетен кръг срещу Пирин. През второто полувреме на терена се появи и Охене, а Фернандес и Мислович ще продължат да чакат официален дебют. За тях такъв може да има в събота срещу Арда. А любопитна статистика показва, че Левски е номер 1 по владеене на топката, като е оставя Лудогорец на второто място.

Още: "110 значи любов, 110 значи величие!" - от Левски загатнаха специална инициатива за годишнината на клуба (ВИДЕО)

Транспарантът за Навални не остана незабелязан в Русия, благодариха на феновете на Левски за него

Левски се преклони пред паметта на Апостола на свободата (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички