И защитникът на Рен вече е играч на Левски (ВИДЕО)


И защитникът на Рен вече е играч на Левски (ВИДЕО)
Снимка: Levski.bg

1473 0

Ръководството на Левски осигури поредното ново попълнение в клуба. Тази вечер официално договор с тима е подписал Афонсо Фигейредо от състава на Рен.

"Сините" обявиха новината на официалния си сайт, като двата клуба са се разбрали той да играе на "Герена" под наем до края на сезона. По неофициална информация, в контракта има опция за откупуване на играча след края на сезона.

25-годишният защитник се явява най-ценното ново попълнение в тима, след като ще попълни зона на игра, в която Левски страдаше сериозно през първата част от сезона - отляво на отбраната. Там Делио Роси разполагаше единствено с Мики Орачев и Иван Горанов, като и двамата, които са продукт на "синята" школа, са по-добри в атакуващ план, но имат сериозни пропуски в дефанзивен план. В школата на тима и двамата са се готвили на поста "ляв халф" или "ляво крило".

Това е 5-и пореден трансфер през тази зима за "сините". До момента бяха привлечени Аймен Белаид, Станислав Костов, Ривалдиньо, Паулиньо, Филипе Нашименто и днес Афонсо Фигейредо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички