И Хърватия трепери от "сините" фенове, изброиха най-опасните


И Хърватия трепери от "сините" фенове, изброиха най-опасните

4619 0

В Хърватия вече са нащрек в очакване на своя съперник в Лига Европа. Те обаче не се притесняват толкова от отбора на Николай Митов, колкото от "сините" фенове, става ясно след материал на slobodnadalmacija.hr.

Изданието пише, че неслучайно столичният клуб е наказван няколко пъти заради привържениците си. "Те имат репутация на жестоки момчета, които лесно минават границата. И от огнени фенове се превръщат в най-обикновени примитивни хулигани", пишат хърватите.

Затова slobodnadalmacija.hr отчита, че вероятно наказанието на Левски да играе пред празни трибуни у дома срещу Хайдук ще бъде най-голямото предимство за гостите.

"Заради това гостуването на българите ще бъде мач с висок риск за сигурността. Предвид забраната за домакинството, логично е да се очакват по-голям брой посетители в Хърватия. Проблемът е само, че местата там са същите като в Никшич - за около 250 фенове", пишат колегите.

Хърватското издание си е направило труда и да проучи кои са най-опасните фракции на феновете на Левски. Според тях такива са Сектор Б, София-Запад, South Division, Blue Junta HD Boys, LSL и най-яростните Ultras Levski.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички