Хубчев обясни защо е доволен от своите играчи, въпреки че загубиха от Зенит

Наставникът на Левски Петър Хубчев остана доволен от своя тим, въпреки че загуби с 0:1 от руския Зенит. Треньорът похвали своите възпитаници за отношението, което са показали към играта и двубоя.

"За Зенит не знам, за нас повече от добра, супер доволен съм, че стартирахме с тези два мача, целяхме две различни неща, днес се получи по-добре. Отношението към мача, това се вижда, и то срещу Зенит. Двама-трима от малките футболисти бяха стреснати в началото, но го преодоляха това нещо", коментира наставникът на "сините".

Левски се бори, но дузпа спря "сините" срещу Зенит

Левски загуби с 0:1 от руския Зенит във втората си контрола в Австрия. Единственото попадение отбеляза Сердар Азмун, който се разписа от дузпа. В...

"Да не бързаме с израстванията, имаме проблеми в атака, до ден-два се надявам да имаме решение на въпроса, но отношението, себераздаването е съвсем друго, чакаме двама-трима души, пише се за много хора, водим се от максимата, че клубовете чакат до край преди да оповестят трансферите си. Надявам се до утре да има някакво решение", добави той пред Diema Sport.

"Миятович имаше добри изяви, вратарят е такъв пост, че една грешка и всичко отива по дяволите, те трябва да бъдат винаги под напрежение, надявам се да се получи, ние затова сме го взели да има конкуренция", завърши той.

След двубоя и бивша звезда на Челси похвали Левски - ето какво сподели Бранислав Иванович.

Още по темата

Please select answer!