Христо Йовов за Мъри: Той ще отстъпи заради Левски


Христо Йовов за Мъри: Той ще отстъпи заради Левски
Снимка: БГНЕС

2784 0

Един от най-уважаваните бивши футболисти на Левски Христо Йовов коментира скандала, който в момента завладя Левски. Бившият треньор на тима Станимир Стоилов заведе съдебен иск срещу "сините" за неизплатени заплати в размер на 70 000 лева.

Това задължение на 26-кратните шампиони клати лиценза на столичани, тъй като проблема датира от 2009 година. Според Йовов обаче Мъри ще направи отстъпка и няма да попречи на Левски за следващия сезон.

"Когато аз бях директор я имаше, тя датира много преди това. Просто тогава може би темата не е била толкова наболяла от страна на Стоилов. Оттам-насетне мога да гарантирам, че с него можехме да се разберем по най-лесния начин.

Не мисля, че има проблем за лиценза на Левски, не смятам, че това е главният проблем. Не съм запознат дали юридически ще стане проблем. Но ако има такъв, аз съм сигурен, че и Стоилов ще направи отстъпка.

Загатнах преди време, цялата ситуация трябва да е кристално чиста, за да не се спекулира. Ако има да се взимат пари, то има документ, който трябва да бъде представен. Ако това се случи, Левски ще трябва да плати.

Не трябва да се спекулира с това дали Мъри е левскар, той се е доказал през годините. Смятам, че всички са разбрани, особено Мъри. Сигурен съм, че с него може да се говори.

Става една вътрешна война, от която Левски няма нужда. Тъкмо се успокояват нещата и тръгваме в правилна посока с победи над класни съперници и стават тези неща отвътре, които със сигурност не са добре за Левски.

Абсолютно никой няма нужда от това в клуба и в ръководството. Трябва да се потулват нещата, все пак това е човек, който дълги години е играл тук, а от другата страна е ръководството, което знае какво трябва да прави.

Импулсивно реагираха и двете страни, особено клубът, защото Мъри неведнъж предупреждаваше за тази сума, а като си я заработил честно, трябва да си я вземеш", сподели Йовов след мача на ветераните и сподели дали все още изпитва удоволствие от играта.

Със сигурност сега играем малко по-забавено, но пък изпитахме удоволствие от играта, стана добър мач на хубаво време. Умът ни още играе, но краката ни подвеждат. Но за годините, на които сме, се справяме добре, си мисля", сподели Бижутера след срещата между ветераните на Левски и Ботев (Ихтиман).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички