Херо намери заместник на Белаид


Херо намери заместник на Белаид

6008 0

Селекцията в Левски по всичко изглежда, че ще е ориентирана към играчи от Холандия. След като вече стана ясно, че "сините" са набелязали централния нападател на Ден Бош Ерик Кекел, Димитър Димитров е харесал и защитник от "Ниската земя" за тима.

Според "7 дни спорт" става дума за бранител, който в момента е собственост на отбор от елитната Ередивизи.

През миналия уикенд Херо е имал желание да проследи изявите на играча на живо, но той е останал на резервната скамейка на отбора си, разкриха от "Герена". До края на есенния полусезон се очаква Димитров да направи още едно пътуване до Холандия, за да гледа въпросния бранител, чието име за момента се пази в строга тайна.

Холандският футболист по всяка вероятност е с договор, изтичащ в края на сезона, и "сините" ще се опитат да го вземат срещу минимална сума.

Ако трансферът от Холандия стане факт, тунизиецът Аймен Белаид ще бъде изваден на сергията. От началото на сезона неговата форма търпи регрес и вече се появиха информации, че интерес към него има от Китай. ОКончателно решпение за Белаид обаче Херо и Гонзо ще вземат след зимната подготовка, която бургазлията ще проведе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички