Херо на работа в Левски от понеделник


Херо на работа в Левски от понеделник

9529 0

Херо и Гонзо започват тандемната си работа в 100-годишния Левски от понеделник, пише "24 часа". Димитър Димитров склони да работи с Георги Иванов на "Герена".

Спортният директор на "сините" беше обвинен в окупиране на властта, след като уволни Пепе Мурсия и сам стана старши треньор. Но веднага опроверга подозренията, че иска да е сам и абсолютен властелин. Направи бърза офанзива за връщането на Херо, който така или иначе беше втори вариант за треньор още от лятото след Мъри Стоилов.

Дори и собственикът на Левски Тодор Батков замина за Бургас и говори с Димитър Димитров. Този път резултатът бе положителен.

Самият Херо за първи път започна да признава официално за завръщането си на "Герена".

"Разбира се, че искам. Винаги съм имал желание. Имало е причини да не съм там в годините, в които съм бил поканен. Аз съм бил винаги отворен в това отношение", каза Херо пред ТВ7.

Той ще гледа на живо гостуването на "сините" в Стара Загора в неделя. А от следващия ден почва работа. Официалната му позиция трябва да бъде главен мениджър. Но Херо ще има пряко отношение и в тренировъчния процес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички