Херо на лов за играчи в Холандия


Херо на лов за играчи в Холандия

2630 0

Димитър Димитров-Херо ще замине за Холандия в началото на следващата седмица. В Ниската земя бъдещият старши треньор на Левски ще бъде в компанията на своя помощник Петър Колев. Пътуването е предвидено отдавна и ще се осъществи веднага, след като двамата изгледат на стадион "Бончук" предстоящото гостуване на Левски срещу Марек, пише "Меридиан мач".

Както е известно, още от сега Димитров работи по зимната селекция на отбора, за да не се налага тя да се прави в движение в хода на сезона. Нещо, което традиционно се върши на "Герена" в последните години заради свития бюджет. Бургазлията е на мнение, че Левски има крещящя нужда от футболисти във всички линии. Това той заяви публично след измъчената победа на "сините" срещу Черно море. Тогава, водени от Гонзо, те измъкнаха успеха с 1:0 с гол от дузпа на Валери Божинов в 94-ата минута.

Поради това Димитър Димитров ще гледа огромен брой футболисти на всички постове в Холандия. Няколко играчи, предложени от него, вече бяха отхвърлени от Георги Иванов след преминат пробен период.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички