Херо "лекува" "синия" срам с осмина нови играчи


Херо "лекува" "синия" срам с осмина нови играчи

2066 0

Бесът в Левски от безхаберието на маса футболисти вече е тотален, след новата лавина срам при 0:2 от Монтана в сряда. Планът за лечение включва търсенето на осем нови играчи, пише вестник "Труд".

Димитър Димитров, който трябва да поеме тима от 1 януари, е "за" пределно масова чистка. Спортният директор Георги Иванов-Гонзо вече клони към мнението на Херо.

Бургазлията дори мечтае за раздяла с всичките 7 чужденци. Операцията обаче изисква сериозни средства за неустойки - шестцифрена сума в евро. Освен това Левски кажи-речи всеки полусезон напоследък сменя по 10-15 футболисти. И още не успява да доизплати обезщетенията за раздели от август 2013-а. Херо и Гонзо ще решават заедно, в съдружие с висшето ръководство на клуба, разбира се.

Херо предложи нови за 8 поста, предимно от втора холандска дивизия. За някои позиции треньорът представи по 2-3 кандидатури. Доста от тях са одобрени, като (почти) всички са без трансферни суми. Следващата седмица Херо отново ще ходи да гледа мачове (в Холандия и Франция) с цел подбор на нови играчи.

Левски търси вратар, десен защитник, централни бранители, вътрешен халф, крила, нападател. Колко точно ще вземе е въпрос и на представяне на настоящите футболисти до края на сезона, и на късмет в селекцията, и на преговори, и на капитал в (полу)празната каса.

юНо след позора в Монтана е ясно, че предстои "събличане на фланелката" за около половината "сини" антигерои от мача.

Мнението за почти всички юноши граничи с отчаянието. Видя се, че стане ли мачът сериозен, те не стават. Оценките за почти всички резерви е същата.

Левски игра в мача без 10 титуляри, но и за 1/3 от тях виждането е подобно. И Гонзо ще трябва да се чуди в оставащите месец и половина мачове за годината как да изстиска поне малко класа от отбора, който "ни се води, ни се кара". Факт е - със 7-8 играчи, подходящи горе-долу за Левски, ще трябва да се доигхрава. Но поне петима скоро няма да пипнат топка в мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички