Гугутката: Г-жа Раева лъже, скандал не е имало!


Гугутката: Г-жа Раева лъже, скандал не е имало!
Снимка: БГНЕС

1429 0

Председателят на националния клуб на привържениците на Левски Владимир Владимиров-Гугутката внесе яснота около срещата между феновете и Наско Сираков във Велико Търново.

"Никакъв скандал не е имало. На срещата бяхме четири момчета от София. Едното дори не влезе там, където Наско представяше книгата си. Бяхме в Търново на среща с фенклуба на Левски в града. Обикаляме провинцията, за да агитираме феновете да помагат на клуба. Отидохме на представянето на книгата на Наско и му зададохме някои въпроси. Например защо бяха освободени играчи, на които после Левски трябваше да плаща огромни финансови компенсации. В един момент се намеси г-жа Раева. Започна да крещи и да говори за неща, които не разбира. Бях я помолил да не намесва НКП в интриги. Ние навсякъде, където ходим, си носим камера и записваме всичко, за да се защитаваме после от лъжи. В случая една от лъжите на г-жа Раева е, че сред тези, които бяхме в Търново, е имало хора от тези, които съблакоха Петев. Няма такова нещо", заяви пред "Меридиан мач" Владимиров.

Отделно от това НКП разпространи декларация, в която твърди, че не феновете, а Илиана Раева се е държала арогантно и невъзпитано.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички