Гугутката: Бургас беше най-добрият вариант за финал за купата


Гугутката: Бургас беше най-добрият вариант за финал за купата
Снимка: БГНЕС

1342 0

Шефът на националния фенклуб на привържениците на „Левски” Владимир Владимиров сподели, че одобрява решението финалът за купата да се проведе в Бургас. Според него, това е най-добрият вариант и обеща, че феновете на „сините” ще напълнят стадиона.

„Квотата ще си я напълим при всички положения, няма как да е иначе. Бургас е хубава дестинация, стадионът е хубав и мисля, че това беше най-добрият вариант за изиграването на мача. Теренът на стадион „Берое” в Стара Загора е много добър, но там трибуните не са подходящи за изиграването на финал, тъй като двете агитки трябва да са много близо една до друга. Според мен ще е хубаво в началото на сезона да бъде определен един стадион, на който да се играе финалът за купата и всичко да е спокойно, а не да се създава излишна суетня с толкова варианти.”, заяви Гугутката пред „7 дни спорт”.

„Призовавам феновете да пълнят „Георги Аспарухов” във всеки мач на „Левски” до края на сезона, за да можем да продължим да помагаме на клуба финансово. Сигурен съм, че ако стадионът е пълен за всеки двубой, „Левски” няма да има такива парични проблеми”, добави още Владимиров.

Гугутката сподели също, че НКП ще се опита да събере 7200 лева чрез различните си кампании и канали. Средствата ще бъдат използвани за хореография в предстоящия финал за купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички