Гонзо зачеркна титлата: Ще се борим за тройката!


Гонзо зачеркна титлата: Ще се борим за тройката!

1988 0

Треньорът на Левски Георги Иванов-Гонзо зачеркна титлата след унижението от ЦСКА. "Армейците" смазаха "вечния враг" с 3:0 в дербито на 13-ия кръг от "А" група. Гонзо остана крайно недоволен от играта на отбора най-вече в защита и от ефективността в нападение.

"Резултатът от този мач беше определящ дотолкова, че щяхме да скъсим точковата дистанция от ЦСКА, заяви Георги Иванов. - Сега вече трябва да преразглеждаме целите, които имаме. Вече ще са по-различни. Ще се борим за влизане в тройката. Ако бяхме били, щеше да е друго, щяхме да мислим за титлата".

Гонзо съжали най-вече за неумението на отбора да реализира ситуациите, които създава. "През първото полувреме контролирахме ситуацията на терена. Изпуснахме положения и точно когато играехме най-добре, пуснахме и двата гола. а като не вкарваш и в същото време допускаш елементарни грешки в защита, е напълно нормално да загубиш. През второто полувреме стана много трудно, защото ЦСКА се прибра в защита и разчиташе на контри. Не може отбор като Левски да допуска такива елементарни голове и да иска да печели. Не може да не си реализираме ситуациите! ЦСКА точно това направи, вкара голове във всичките положения, които създаде. Ние направихме точно обратното - изпуснахме всичко и правихме грешки. Сега и да коментираме и да не коментираме, Левски загуби и то тежко. Нямаме оправдание. Вече 6 пъти губим от ЦСКА. През първото полувреме отборът игра добре и не заслужавахме да е такъв резултата на почивката. Левски показа много по-бърз и динамичен футбол, ЦСКА показа по-голяма ефективност. Каквото и да си говорим, в тези дербита е важен резултатът. Съжаляваме всички, няма какво да направим. Животът продължава. Ще се опитаме да вдигаме максимално футболистите и да печелим, колкото е възможно повече точки".

ВИЖ ТУК ВЕЧНОТО ДЕРБИ В СНИМКИ:

ОПИЯНЕНИЕТО НА ЕДИН ОТБОР: ЦСКА ЛИКУВА СЛЕД 3:0 НАД ЛЕВСКИ

СТОЙЧО С ШЕСТИЦАТА - НОВА ПОДИГРАВКА С ЛЕВСКИ

ОТБОР И ФЕНОВЕ НА ЦСКА ЗАЕДНО В РАДОСТТА СЛЕД БОЯ ПО ЛЕВСКИ

СЕКТОР "Г" СЕ РАЗДАДЕ ВЪВ "ВЕЧНОТО ДЕРБИ" И ПОЛУЧИ 3:0

АГИТКАТА НА ЦСКА ДРАЗНИ ЛЕВСКАРИТЕ С ПЛАКАТИ

ГОРИ, ГОРИ СИНЬО ШАЛЧЕ...

НА ЛЕВСКАРИТЕ САМО ЕДНА ХОРЕОГРАФИЯ ИМ ОСТАНА...

ТРОЙНА РАДОСТ ЗА ЦСКА: СИЛВА, БУШ, ГАЛЧЕВ И ЛЕВСКИ ПАК Е НА КОЛЕНЕ

В ДЕСЕТКАТА! СНЕЖНА ТОПКА НОКАУТИРА СТОЙЧО

"СИНЬОТО" УНИЖЕНИЕ СТАНА ТРАДИЦИЯ ВЪВ "ВЕЧНОТО ДЕРБИ"

СИЛВА И БУШ ЗАЯВИХА ШЕСТИ ПОРЕДЕН "СИН" СРАМ В ДЕРБИТО

ВСИЧКИ ГАЛЕРИИ НА SPORTLINE.BG ВИЖ ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички