Гонзо взима Божинов за мача в Ловеч, иска и Веско Минев да е на линия


Гонзо взима Божинов за мача в Ловеч, иска и Веско Минев да е на линия

1345 0

Разминалият се с трансфер в английския Уест Хем Валери Божинов ще пътува с Левски за мача срещу Литекс в Ловеч. Сблъсъкът от 6-ия кръг в "А" група е в неделя от 20,00 часа на Градския стадион. Нападателят се прибра от Лондон в петък вечерта, а в събота сутринта беше на тренировка на стадион "Георги Аспарухов". Това беше последното занимание преди сблъсъка с Литекс. Треньорът Георги Иванов-Гонзо обаче все още не е решил кой от двамата нападатели в отбора ще бъде титуляр в мача. Изборът му е между Божинов и адаша му Валери Домовчийски. Наставникът ще направи избора си в неделя часове преди началото на мача.

Гонзо е поискал от докторите в отбора да направят всичко възможно, за да вдигнат на крака контузения Веселин Минев. Той пропусна мача с Ботев (Пд) на "Георги Аспарухов" преди седмица, но вече тренира с останалите си съотборници. Все пак, не е напълно възстановен от мускулната травма. Ако лекарите преценят, че Минев няма да може да играе, на негово място в състава ще бъде включен Антон Огнянов. По всяка вероятност титулярно място за мача с Литекс ще получи Роман Прохазка, който се включи отлично в мача с Ботев. Тогава той остана сред резервите, но влезе през второто полувреме и даде перфектния пас за победния гол на Луис Педро.

Група от 19 футболисти ще води Георги Иванов-Гонзо в Ловеч. Ето на кои играчи гласува доверие:

Кристиян Наумовски, Александър Любенов, Пламен Крумов, Борислав Стойчев, Аймен Белаид, Веселин Минев, Пламен Димов, Владимир Гаджев, Радослав Цонев, Божидар Краев, Стефан Велев, Георги Сърмов, Мигел Бедоя, Антонио Аниете, Роман Прохазка, Антон Огнянов, Валери Домовчийски, Валери Божинов, Луис Педро

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички