Гонзо попари феновете: Няма и процент шанс да върнем Аниете


Гонзо попари феновете: Няма и процент шанс да върнем Аниете

1272 0

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо хвърли светлина върху слуховете, че звездата на тима от миналия сезон - Антонио Аниете, може да се завърне на "Герена".

"За съжаление няма вариант за Аниете. И един процент да има, бих се опитал да го върна, но за съжаление не е вярно,че може да го върнем", категоричен бе той в предаването "Гол" по "България он еър".

Иванов говори и за селекцията, като уточни, че тя става бавно, защото целта е да се допуснат възможно най-малко грешки.

"Левски имаше преди две седмици УС, на който се уточняваше собствеността. След като няколко месеца футболистите не бяха получавали заплати, нормално ли е да се говори за селекция? Тя върви в графика, в който попаднахме след всички неуредици", посочи той.

"При ограничените финанси искаме да бъдем прецизни в селекцията, не искаме да бъркаме, затова не бързаме. Искаме да изградим отбор за 2-3 години, а не за два-три кръга", заяви Гонзо.

Той внесе яснота и около ситуацията със заплатите на играчите и персонала. "Опитваме се да изчистваме заплатите, има по половин заплата да получава отборът и една заплата административният персонал", уточни директорът.

"Най-важното е да има стабилност в клуба. При положение, че нямаш никакви финанси или елементарни такива само от билети и артикули, много е трудно да вдигаме нивото. Накрая винаги правим компромиси. Разчитаме на школата си. Имаме 7 юноши, смятам, че това е бъдещето", допълни Иванов и разкри, че доверието към мениджърите е загубено в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички