Гонзо: Нямаме пари за още футболисти


Гонзо: Нямаме пари за още футболисти
Снимка: БГНЕС

3051 0

Селекцията е отворен процес в Левски и може да се очаква нов играч до края на трансферния прозолец, но пари за това вече няма, обяви спортният директор Георги Иванов в предаването Зона Спорт. Той е категоречен, че „сините” няма как да са в топ-форма от първия мач през сезона.

„Срещу Локомотив Пд сме разочаровани от резултата, не и от играта. Доволни сме от динамиката. Не мога да кажа, че има футболист, който да не се е раздал. Това, че изравнихме, след като получихме гол в края, в голяма степен показва, че имаме характер“ - каза Иванов.

Директорът добави, че последното попълнение Антонио Аниете е бил препоръчан на клуба още в края на месец май. Елин Топузаков го е наблюдавал на живо, а преговорите са се проточили заради колебение у играча дали да продължи кариерата си в България.

„Ние не можем да си позволим по-скъпи играчи от това, което може да предложим. Селекцията в Левски е отворен процес, но за момента това са футболистите. Не останаха вече пари. До паузата, това са играчите. Ние разполагаме с бюджет, реален за България. Мисля, че даваме заплати, които са нормални за нашите стандарти. Естествено е, че е имало такива, които са ни отказали. Мисля, че играчите в Левски са с качества. Бюджетът е намален, но нещата са спокойни. Играчите са получили, каквото им се дължи. Не мога да говоря за конкретни суми. Ние работим в рамките на бюджета, зададен от собственика. Ние сме в параметрите. Няма да сравнявам какво е било преди. Гледам настоящето. Проблеми има навсякъде. Мисля, че трябва да положим основа, от която да тръгнем“ - коментира Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички