Гонзо: Намалихме заплатите с 20%, но ще има премии


Гонзо: Намалихме заплатите с 20%, но ще има премии
Снимка: Иван Йочев

1031 0

Заплатите в "Левски" са намалени с 20 процента, но играчите ще получават бонуси за свършена работа. Това обяви спортният директор на "сините" Георги Иванов - Гонзо в интервю за "Дарик".

"В "Левски" вече няма да се дават пари само като твърда заплата. Значение ще имат и резултатите“, обяви бившият голмайстор.

„Трябва да обясним, че на някои от футболистите не сме предложили намаляване на заплатата. Просто им обяснихме, че искаме да се разделим по взаимно съгласие и да им платим до края на юни. Голяма част от тези футболисти го направиха. Такъв беше случая с Луис Педро. На други предложихме намаление на заплатите и голяма част от тях го приеха. Едно нещо трябва да е ясно. На нас ни трябват футболисти, които искат и желаят да са в "Левски", каза още Гонзо.

"Всички се обединихме около идеята да тръгнем по този път. Стойчо Стоев ни даде списък с футболистите, които иска да си тръгнат, а и които иска да останат. Това е решение на всички, не само на треньора. Всеки, който остане в "Левски", трябва да знае, че целта му е да побеждава във всеки един мач. Няма да правим компромиси, който иска да остане", пръдлжи директорът.

„За момента водим преговори с различни футболисти. Гледаме много играчи, но искаме да преценим добре нещата, за да не допуснем грешки. Когато се взимат много футболисти е нормално да се допуснат грешки, но се надяваме да са по-малко“, отбеляза Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички