Гонзо: Мурсия може да бъде уволнен


Гонзо: Мурсия може да бъде уволнен

1386 0

Макар и да е бил начело на отбора едва в два мача, новият треньор на Левски може съвсем скоро да бъде сменен. Това заяви спортният директор на Левски Георги Иванов - Гонзо пред TV7. Той подчерта, че ако отборът не постига желаните резултати, постът на Пепе Мурсия може да остане вакантен.

"Ако резултатите са плачевни, нормално е да има смяна на треньора. Ние не сме луди да правим така, че да се самоубиваме"

Гонзо подчерта, че не той определя кой от футболистите да играе:

"Ако съм искал да дирижирам нещата, щях да бъда треньор на Левски. Нямаше да намирам треньор испанец. Всички решения се взимат от треньорското ръководство, ако те имат понякога нужда, си казвам мнението."

Иванов е категоричен, че юношите ще бъдат титуляри, когато покажат нужния манталитет за Левски и уменията си на терена: " Те трябва много да работят, за да достигнат нивото на останалите футболисти. В Левски никой не дава нищо даром. И аз искам 10 юноши в първия отбор, но в момента тези хора не са готови да играят на това ниво, което ние искаме.

Спортният директор на Левски смята, че отборът няма да отстъпва на конкурентите, въпреки намаления бюджет и лошите резултати от изминалата година.

"Опитахме се да запазим качеството на отбора с намален бюджет. Вие знаете, че класата е пари. Няма какво да се заблуждаваме, това е самата истина. Има още много работа. Резултатите не са добри. Това, че завършихме наравно с Локомотив (Пловдив) и загубихме от ЦСКА на всички ние болно и ние мъчно. Ние трябва да направим така, че тези футболисти да започнат да побеждават. Не трябва да правим трагедия".

В събота, в мач от 3-ия кръг на "А" група, Левски приема Локомотив (София).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички