Гонзо каза за съмнителните сделки и защо ги плюе Жейнов


Гонзо каза за съмнителните сделки и защо ги плюе Жейнов
Снимка: БГНЕС

1354 0

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов не може да си намери място от яд, след обвиненията заради селекцията. Вчера футболният мениджър Николай Жейнов заяви, че трансферът на Франсис Нар при "сините" е съмнителен.

"Знам няколко съмнителни сделки с "Левски". Франсис Нар, например. Два месеца преди да дойде в "Левски", се предлагаше на всички агенти сам като свободен агент. И очакваше заплата не повече от 5 000 евро. Изтичаше му договорът и имаше проблем с ръководството, не го допускаха до първия отбор. След това футболистът, защото е много щастлив, преподписва договора по каква причина? И се появява след това "Левски" да осъществи трансфер за около 200 000 евро. Много интересно как футболистът подписва три години и половина договор плюс опция за още една. Знаете, че комисионата на агента се изплаща на базата на годините на контракта. Кой е агент на Нар?", каза Жейнов.

Иванов, без да влиза в детайли, бързо върна топката в полето на агента.

"Чак ми става смешно, като чувам какви неща говори Жейнов. Това за Франсис Нар са пълни глупости и лъжи. Ако той има някаква информация, нека покаже документи. Какви 5 хиляди евро заплата? Само ще кажа, че през лятото Спарта Прага искаше Нар и му предлагаше 25 000 евро на месец", заяви Гонзо пред "7 дни спорт".

"Атаките на Жейнов започнаха, след като го отрязахме за един играч. Норвежки национал, добър футболист. Пратихме Явор Вълчинов да го гледа в баража за европейското с Унгария. После го видя и Стойчо Стоев, но треньорският щаб прецени, че няма да пасне на играта на "Левски" и го отказахме, което явно не се е харесало на Жейнов", каза спортният директор на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички