Гонзо хвърля всичко в атака


Гонзо хвърля всичко в атака

1278 0

Треньорът на "Левски" Георги Иванов планира да хвърли всичко в атака в днешния реванш за Купата на България срещу Монтана.

Гонзо ще заложи на силно офанзивен състав. Очакванията са той да направи един сензационен ход, като пусне като единствен дефанзивен халф по принцип левия бранител Мики Орачев. Това се налага поради контузиите на Георги Сърмов и Владимир Гаджев, както и наказанието на Пламен Димов. Отписани изглеждат Радослав Цонев и Стефан Велев, въпреки че са в групата, пише "Меридиан мач". На вратата и в защита промени не се предвиждат. Интересното е, че Гонзо планира да обърне триъгълника в халфовата линия, пускайки двама атакуващи играчи. До Мигел Бедоя, който е възстановен, вероятно ще застане друг младок освен Орачев -Божидар Краев. Отдясно ще атакува Роман Прохазка, а отляво Антонио Аниете. Има сериозен шанс в игра да се появи някъде и Луис Педро, като тогава ще отпадне или Краев, или централният нападател Валери Домовчийски.

Гонзо ще има и два сериозни коза на пейката при негативен резултат – Наджиб Амари и Мирослав Иванов, които не бяха на линия в последните мачове на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички