Гонзо хвърли бомбата: Ако през следващия сезон "Левски" не вземе трофей, ще си замине...


Гонзо хвърли бомбата: Ако през следващия сезон "Левски" не вземе трофей, ще си замине...
Снимка: БГНЕС

954 0

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов - Гонзо хвърли бомбата, че си тръгва от "Георги Аспарухов", ако "сините" не спечелят трофей под ръководството на Люпко Петрович през следващия сезон.

През изминаващата кампания 26-кратните шампиони отпаднаха рано в турнира за Купата на България, а след есенния дял от шампионата сдадоха първото място в битката с Лудогорец. Това коства главата на Стойчо Стоев, а през пролетта на 2017 година Гонзо сам ще си тръгне, ако този сценарий се повтори.

Помните ли звяра Гара Дембеле? Вижте докъде се докара!

Когато един треньор няма успехи вече две години е напълно нормално този треньор да се смени. Искам да подчертая, че ако тази година Левски не вземе трофей, следващият, който ще си тръгне, съм аз. Това го заявявам най-отговорно, защото аз съм представил на собствениците план за стратегия за три години", коментира Гонзо пред bTV.

"Смятам, че за две години съм направил много от един клуб, който беше пред разпад. В момента Левски е един стабилен клуб на всяко едно ниво. Може би не сме стигнали някакви върхове, но всяко нещо е на базата на натрупване. Няма как един директор или треньор да вземе един клуб и да го направи такъв, какъвто го иска", каза още той.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички