Гонзо е наясно къде ще работи през новия сезон - избира от две длъжности


Гонзо е наясно къде ще работи през новия сезон - избира от две длъжности

1378 0

Спортният директор на "Левски" в оставка Георги Иванов е пред завръщане в Черно море, твърди вестник "Труд". Той дори е стартирал преговори с ръководството на "зелено-белите".

Гонзо може да смени единствения оцелял треньор в елита през отминалата година Никола Спасов, или да заеме директорски пост в клуба, посочва изданието.

Левски ще има ново лице в управата, има и кой да смени Гонзо

Иванов се познава отлично с шефовете на „моряците", след като работи в клуба в продължение на година и половина в периода 2013-2014. Тогава той класира тима в първата шестица, въпреки че клубът се бе разделил с голяма част от своите основни футболисти. Впоследствие Иванов запази добрите си отношения с ръководството на варненския клуб и дори успя да договори трансфера на Мехди Бурабия на "Герена".

В "Левски" решават за оставките през август

Настоящият наставник на „Черно море" Никола Спасов също е с отлична репутация, която обаче се поразклати заради неубедителни игри в шампионата. Тимът завърши на 6-о място и далеч от битката за Европа.

В същото време на "Тича" се завърна стражът Емил Михайлов. Той бе привлечен, след като в посока ЦСКА от тима си тръгна Георги Китанов.

За титулярното място под рамката на вратата той ще се конкурира със сърбина Александър Чанович и юношата на клуба Иван Дюлгеров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички