Големият талант на Левски: Искам трофей със "сините" и хубав трансфер


Големият талант на Левски: Искам трофей със "сините" и хубав трансфер
Снимка: Lap.bg

2973 0

Един от най-перспективните български футболисти Марин Петков бе избран за футболист на 12-ия кръг в родната Първа лига. 18-годишният Петков вкара два гола за Левски срещу Пирин (Благоевград) и получи 9 от 18-те треньорски гласа. Младокът говори и за целите си в дългосрочен план, а в тях влизат трофей със "сините" и хубав трансфер в чужбина.

"Аз мисля, че всеки ден се подобряваме и ще започнем да играем по-добре. Ще се види с времето дали това ще стане. Не съм аз човекът, който може да каже. Нямам претенции къде ме пускат. Където треньорът прецени, аз съм готов да играя. Всички в отбора помагат. По-опитните помагат на по-младите – близнаците Цоневи, Ники Михайлов, Георги Миланов, Иван Горанов. Играем мач за мач, даваме максимума от себе си и се опитваме да вземем трите точки. Ще видим накрая на кое място в класирането ще се намираме. Левски играе на всеки един фронт. Надяваме се, че ще спечелим Купата, разбира се" - започна той.

"Всеки млад играч иска да се утвърждава в своя отбор, още повече в Левски. Всеки млад футболист мечтае един ден да стигне до мъжкия национален отбор. Това е цел на всеки и иска да я постигне рано или късно.

Добре върви училището. До май месец и след като завърша ще видя какво ще става. Към момента не съм мислил за продължаване на образованието ми. В момента футболът е на първо място. Надявам се един ден да направя хубав трансфер в чужбина, да бъда част от националния отбор на голям форум и разбира се с Левски да спечеля трофей" - допълни Петков.

А ето какъв неочакван кадрови проблеми се появи за Левски преди мача със Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички