Година по-късно: На Сираков му предлагат още от същото за звезда на Левски


Година по-късно: На Сираков му предлагат още от същото за звезда на Левски
Снимка: Levski.bg

2701 0

В Левски са получили поредна оферта за правата на свой състезател. Оказва се, че по време на втори пореден зимен трансферен прозорец чуждестранни клубове ще напират за бранителя Хосе Кордоба

Какви оферти са получавали на "Герена"

Ситуацията още преди година бе сходна, когато оферта на руския Сочи достигна 2 милиона и половина евро, включително и 10 процента от евентуална бъдеща продажба на панамския национал. Тогава мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков не се довери на клуба. 

След това бе отхвърлено и предложение от датския Брьондби на стойност от 2 милиона евро, колкото предлагат и сега на Левски, но отново от Русия. Безспорно роденият зад Океана бранител е сред несменяемите играчи на "Герена", но подобни оферти изглеждат добри за родния гранд. 

Ще чакат ли пак до последно в клуба

Причината е, че във времето вече беше пропусната продажбата на футболисти от подобен тип и скоро може да напуснат като свободни агенти или срещу минимални суми.

В допълнение Кордоба акостира в Левски срещу сума от типа на 200 000 лева, след като бе забелязан с представянето си в тогавашния втородивизионен Етър. 

Вижте кого още искат от Левски в Русия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички