Гочето: Никой вече няма респект от Левски, провалиха си бъдещето


Гочето: Никой вече няма респект от Левски, провалиха си бъдещето
Снимка: БГНЕС

1790 0

Футболният специалист Георги Василев-Гочето коментира пред "7 дни спорт" драматичната загуба на "Левски" на финала за купата срещу Черно море и ситуацията в клуба към момента. Той каза и хубави думи за победителя Черно море.

"Левски" и Черно море изиграха един много интересен, напрегнат и драматичен финал. Получи се зрелищен мач, в който варненският отбор показа колко е израснал и каква класа е придобил. Същото важи и за треньора Никола Спасов, който направи точните смени в точните минути и те му донесоха успеха. Бакари се оказа с основна роля за това. Той е футболист, който може да оползотвори всяка атака, но и да я провали. За щастие на Черно море се случи първото и те ще играят в европейските турнири.

Играчите на "Левски" пък прекалено рано започнаха да празнуват и това им изигра лоша шега. Отпуснаха се, загубиха мача и сега ще им трябва много дълго време, за да се възстановят от това поражение.

Този мач доказа, че "Левски" вече не е онова страшилище за съперниците си, което познавахме допреди няколко години. Никой не го е страх от "сините" и никой няма респект от тях. Черно море не се бяха уплашили ни най-малко, а дори напротив - излязоха пределно мотивирани и желаещи силно трофея. Левскарите започнаха да се потапят в атмосферата на празненствата по трибуните, но черна котка им мина път, както се казва.

За "Левски" вече няма смисъл от мотивационни възгласи, след като загубиха този финал. Не знам дали имаха такъв момент вече, имат ли, или той предстои, но стратегията в клуба трябва да се промени. Те загубиха много финансови дивиденти, които щяха да им дадат друга перспектива за бъдещето. Това е нещото, за което трябва най-много да съжаляват на "Герена", защото по всяка вероятност със спечелването на купата са си правили сметки за по-спокойно бъдеще.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички