Глобиха Петрович и Стоев с по 2 бона заради употреба на телефон


Глобиха Петрович и Стоев с по 2 бона заради употреба на телефон
Снимка: БГНЕС

1170 0

Дербито "Левски" - Литекс от втория кръг на "А" група ще струва общо близо 10 хиляди лева на двата клуба, като за това двете ръководства могат да винят своите треньори.

Още по време на живото предаване се видя, че и Стойчо Стоев, и Люпко Петрович не оставят своите мобилни телефони, заради което двамата ще платят по 2000 лева. И двамата бяха наказани да изгледат мача от трибуните, като комуникация с треньорските щабове е абсолютно забранена.

Глоби получиха и двамата им помощници - Елин Топузаков и Гуидо Баур, които имаха спречкване на почивката. Двамата пропускат по една среща и ще платят по 500 лева.

Със спрени права от по един мач са и получилите червени картони на дербито Веселин Минев от Левски и Кристиян Малинов от Литекс. Те ще трябва да платят и съответно 300 лв. и 400 лв. глоби. 

Към сметката на "Левски" се добавят и 1300 лева глоба за нерегламентирана употреба на пиротехника.

Останалите наказания:

За хвърленипредмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А–предложение 2- ДК наказва ПФК"Пирин"гр. Благоевград с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Йордан Христов получава наказание от 1 мач с лишаване от състезателни права и глоба в размер на 300 лева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички