Георги Миланов напуска Левски, но ще донесе пари на клуба с трансфера си?


Георги Миланов напуска Левски, но ще донесе пари на клуба с трансфера си?
Снимка: Levski.bg

4140 0

Полузащитникът Георги Миланов ще напусне Левски през този месец и ще премине в клуба от Обединените арабски емирства - Ал Дафра. Това бе потвърдено и от колегите от "Гонг", след като новината се появи във вестник "Тема Спорт".

Столичният гранд обаче няма да остане капо след този трансфер. Въпреки че договорът на Миланов със "сините" изтича в края на сезона, клубът ще получи компенсация от 150 000 евро или 300 000 лева, пише "Гонг".

Националът възроди кариерата си на "Герена" и неведнъж е казвал, че няма да напусне, ако това не донесе никакви пари в касата на Левски. В договора му била включена клауза, според която той може да напусне клуба предсрочно, ако получи добра оферта.

А предложението от финансова гледна точка не е за изпускане. "Тема Спорт" споменава месечна заплата от 60 000 евро, каквато в Левски не могат да осигурят на никого.

От спортна гледна точка обаче трансферът не е изобщо съблазнителен, защото Ал Дафра е последен в не особено силното първенство на ОАЕ.

Георги Миланов премина в Левски през лятото на 2021 година, след като бе останал без отбор. Той бързо спечели "сините" фенове с играта и себераздаването си. Халфът, който скоро ще навърши 31 години, спечели Купата на България със столичния гранд.

А ето как се обърна Миланов към "сините" фенове преди Коледа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички