Гаджев виси и за дербито с Лудогорец


Гаджев виси и за дербито с Лудогорец

1033 0

Халфът на "Левски" Владимир Гаджев виси за двубоя с Лудогорец от 12-ия кръг на "А" група. Мачът срещу шампионите е след паузата в шампионата заради последните две евроквалификации на националния отбор срещу Хърватия и Азербайджан. "Сините" посрещат разградчани на 18 октомври, неделя, от 20.00 часа на "Герена".

Гаджев получи контузия на една от последните тренировки на столичани преди мача с Литекс. Полузащитникът има разтежение на мускул в задната част на бедрото и състоянието му е по-тежко, отколкото в щаба на "сините" се надяваха, пише "Тема Спорт". Те дори го записаха в разширения състав за мача с "оранжевите". Направените му допълнителни прегледи обаче показаха, че той няма как да запише и минута в Ловеч.

На Гаджев е предписана пълна почивка и медикаментозно лечение. Той няма да получи разрешение да играе и в приятелския мач срещу Юргорден по повод 50-годишнината от първото участие на "Левски" в евротурнирите. Събитието ще се състои на 10 октомври, събота, от 16.00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Към момента изглежда вероятно Гаджев да влезе в групата за двубоя с Лудогорец, но не и да започне в него. Дотогава на "Герена" ще се помъчат да възстановят и Атанас Курдов. В момента на него му е предписана пълна почивка и в последната седмица той въобще не тренира. Причината е, че в двубоя с "Ботев" (Пд) таранът получи комоцио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички