Гаджев: Напрежението остава, радващото е, че поне се сбихме


Гаджев: Напрежението остава, радващото е, че поне се сбихме

9034 0

Капитанът на Левски Владимир Гаджев бе категоричен, че победата над Локомотив (София) днес не намалява напрежението на "Герена", дошло след серията от 4 поредни мача без успех - в първенството и за Купата.

"Тежки седмици, не е една седмица. Нямахме победа от 4 мача, така че положението беше много зле. Въпреки победата, нищо не се променя, защото след 4 дни ни предстои друг мач, така че няма накъде да се отпускаме. В Левски винаги има напрежение, когато отборът не е на първо място. Доволни сме от начина, по който играхме, и най-важното за мен е, че не допуснахме гол. Не ни се беше случвало отдавна", коментира националът на Левски след победата.

Въпреки това, Гаджев намира повод за оптимизъм след мача в столичния квартал "Надежда" и той е в мъжката игра и бойкия дух.

"Положението наистина е тежко. Говорихме си в съблекалнята, че ако не можем и някой път не ни върви, поне да играем като отбор и всеки да се бори за другия. В такива моменти това е много важно – характерът и битката по целия терен, така че от тази тежка серия можем да излезем само с мъжка игра, дори и някой път да няма футболни достойнства, по-важно е да се сбием и да покажем характер. Радващото е, че се сбихме и играхме мъжки. На този терен освен битката, друго нямаше какво да покажем", категоричен бе халфът на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички