Гаджев: Благодаря на "Левски", че ми подаде ръка


Гаджев: Благодаря на "Левски", че ми подаде ръка

1369 0

Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев се завърна на "Герена" и заяви, че осъзнава какво го очаква.

"За мен решението не бе трудно. За мен да играя в Левски е мечта, така че благодаря, че ми се доверяват," заяви халфът, цитиран от Levski news.

"Със сигурност не искам да бъда в тежест, да присъствам само на тренировките. Поддържал съм тренировъчен процес, и се надявам до десетина дни да се чувствам добре," заяви Гаджев.

"Усмихнат съм, позитивно настроен, благодаря на Левски, на ръководството, че ми подадоха ръка. Надявам се да помогна. Знам, осъзнавам какво ме очаква, но със сигурност не съм притеснен. Амбициран съм, че все още мога да помогна," продължи той. "С присъствието, опита, желанието за победа, надявам се да съм от полза на младите, и да израстват."

"Не ме притеснява конкуренцията, напротив, момчетата играят страхотно. Който е най-добър, той ще играе. Знам каква е ситуацията в клуба, говорих и със старши треньора," добави Гаджев.

"Феновете са твърдо зад отбора, въпреки резултатите, което е нещо позитивно и хубаво. Не съм запознат със съблекалнята, но предвид, че има млади момчета, мисля, че атмосферата е добра," каза още халфът.

Гаджев пожела и успешно възстановяване на Боби Цонев, след втората тежка травма на младока: "За съжаление за него е за втори път. Чухме се, трудно е, не трябва да пада духом. Много вяра, много труд, и съм убеден, че ще се върне по-силен, както го направи след първия път."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички