Габриел Обертан с нова травма след мача с ЦСКА


Габриел Обертан с нова травма след мача с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Левски

895 0

Офанзивният халф на Левски Габриел Обертан е с травма след дербито с ЦСКА. След двубоя целият отбор отиде да поздрави агитката в сектор Б. При прескачането на рекламните пана Обертан направи гримаса от болка, а след това накуцваше. Той бе с контузия и преди срещата. Тя бе получена срещу Етър.

Състоянието на Обертан не е тревожно, но е много вероятно той да пропусне мачът от осминафиналите за Купата на България срещу Монтана. Двубоят срещу втородивизионния тим е в сряда от 18,00 часа. По програма Левски трябваше да е гост. Ремонтът на стадион "Огоста" обаче не е завършен и срещата ще е на "Герена".

Очаква се халфът Жорди Гомес също да не играе срещу Монтана. Причината е, че той виси с жълти картони. До момента е получил 4 официални предупреждения, информира "Тема спорт". И ако получи такова в мача за Купата, няма да бъде на разположение на Делио Роси за гостуването на Лудогорец от 14-ия кръг на Първа лига. Сините играят в Разград в неделя от 18,15 часа. Испанецът е много важен в схемата на италианския треньор. Той бе един от най-добрите в дербито с ЦСКА. Гомес асистира на Давид Яблонски за 1:0. Очаква се срещу Монтана за първи път под ръководството на Роси да играе румънския халф Нелуц Рошу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички