Футболист на Левски е тъжен, че не е национал и от отношението към него в родината му


Футболист на Левски е тъжен, че не е национал и от отношението към него  в родината му
Снимка: Getty Images/Guliver

1263 0

Футболистът на Левски Хеан Деса даде интервю в родината си Перу. Той изрази недоволството си, че не е национал на страната си.

"Чувствам се наранен от всичко, което се изписа за мен, докато бях в Алианса Лима. Хората говореха за моите връзки, моите излизания, поведението ми и подобен тип неща.

Tреньорите на Левски стават само за...

Ако бях на 100% концентриран върху играта си, бих могъл да пробия в перуанския футбол. Ако нещата около един футболист се развиват нормално и той успява да върви напред в развитието си", споделя Деса.

"Бях в Алианса в успешен период. Просто бях в лош за мен момент. Не играех много футбол, и само гледах отстрани", допълни Лудия.

Люпко: Пълен абсурд е "Левски" да е шампион

"Не искам да се връщам в Перу. Засегнат съм, а медиите продължават да пишат глупости за мен. Реалист съм и знам, че все още ситуацията ми не е достатъчно добра, за да мисля за повиквателна от националния селекционер Рикардо Гарека.

Има обаче футболисти, които нямат минути в Европа, а са в тима. А аз имам. Вярно е, че Перу показва подобрение в играта си, но все още няма видими резултати", завърши играчът на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички