ФИФА нареди на Левски да плати 200 хиляди евро, от "Герена" отричат


ФИФА нареди на Левски да плати 200 хиляди евро, от "Герена" отричат
Снимка: Официален сайт на Левски

3105 0

В Левски са получили разпоредба от ФИФА да плати трансферна сума на португалския Витория Сетубал за преминаването на централния защитник Нуно Рейш на "Герена" в началото на септември. 

"Сините" трябва да заплатят сума в размер на 200 хил. евро. Сделката за португалския бранител беше осъществена официално на 5 септември, малко преди затварянето на трансферния прозорец у нас.

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов обаче отрече тази информация. "Няма такова нещо. Имаме договор и го изпълняваме", заяви Иванов пред "Спортал".

Рейш пристигна с големи очаквания на "Герена", които до този момент, може да се каже, че оправдава. Първоначално започна да бъде налаган като дефанзивен халф заедно с Хали Тиам, но контузията на Холмар Ейолфосон промени плановете. В момента Рейш играе заедно с Давид Яблонски в центъра на отбраната.

Левски вече е избрал къде ще води зимната си подготовка, като този път няма да е в Малта - ето къде ще лагеруват "сините"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички