Ференцварош се цели в Андриан Краев. Отбори от Италия и Англия искат Кордоба


Ференцварош се цели в Андриан Краев. Отбори от Италия и Англия искат Кордоба
Снимка: Levski.bg

2815 0

Унгарският Ференцварош следи изявите на халфа на Левски Андриан Краев и има намерение да го привлече през летния трансферен прозорец, съобщава „Тема Спорт“. Скаути на унгарския шампион са присъствали на стадион „Георги Аспарухов“ по време на полуфиналния мач-реванш за Купата на България срещу Лудогорец. Младият Краев се представи доста добре в дефанзивен план и спомогна за това Лудогорец да бъде обезличен в предни позиции.

Полузащитникът е част от титулярния състав на „сините“ и през този сезон има общо 28 мача във всички турнири и два гола на сметката си – срещу Царско село (3:1) и Локомотив (Пловдив) (2:1).

Братът на Божидар Краев, който също игра за Левски преди време, дойде при тима от „Герена“ през есента на 2020 година от втородивизионния Хебър (Пазарджик). 23-годишният халф бе използван на различни позиции от предишните треньори на Левски - като офанзивен халф и дори като нападател на върха на атаката. Веднага след като стана треньор на Левски, Станимир Стоилов постави Андриан Краев в центъра на терена и му даде по-дефанзивни функции, като това се оказа най-точната позиция за него.

Ференцварош си е харесал и централния бранител Хосе Кордоба, който се превърна в истински стълб в отбраната на „сините“. Заради великолепните мачове, които направи, панамският национал е желан и от други клубове, които изпращаха скаути да го наблюдават, а един от тях беше английският Мидълзбро от Чемпиъншип. Някои италиански клубове също проявяват интерес. Предстои да разберем дали Кордоба и Краев ще бъдат продадени, ако пристигнат примамливи оферти за тях. Те са ключови футболисти за „сините“, но отборът би взел доста добри пари, което ще е важно от финансова гледна точка за Левски.

Още един важен за "сините" футболист може да напусне през лятото поради изтичане на договора. Вижте кой е той

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички