Феновете в УС на "Левски" поискаха втори шеф до Баждеков, режат ги


Феновете в УС на "Левски" поискаха втори шеф до Баждеков, режат ги

1594 0

На днешното заседание на УС на "Левски" е имало разногласие между членовете на ръководното тяло по повод длъжността изпълнителен директор. за това съобщава "Дарик".

Фенските организации НКП и "Тръст Синя България" са поискали да има двама директори и са предложили единия от собствениците на клуба - Николай Иванов, да бъде втори директор след Константин Баждеков. Той обаче си е направил самоотвод, като от "Синя България" са поискали те да излъчат втория директор.

"Имаше големи спорове по темата за изпълнителния директор. НКП и Тръст Синя България бяха против това Константин Баждеков да остане сам на тази позиция. При гласуването само ние бяхме против и със 7:2 гласа Константин Баждеков сам ще е изпълнителен директор", разкри Васил Колев, председателят на фенския тръст.

"В близките дни ще се създаде работна група с членове на НКП, Тръст Синя България и Баждеков по този въпрос“, уточнява Колев.

Относно присъствието на спортния директор на "сините" Георги Иванов на заседанието, Колев уточни: "На първия отбор са поставени конкретни цели и е оставен на спокойствие да си ги изпълнява. На този етап представянето е чудесно“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички