Феновете на Левски приветстваха новия "сигурен" играч: Той им отвърна


Феновете на Левски приветстваха новия "сигурен" играч: Той им отвърна
Снимка: БГНЕС

5824 0

Левски вече обяви първи трансфер през летния прозорец - макар и сезонът да не е приключил (Майкон). Това обаче ще бъде една от многото сделки, които предстоят в "синия" клуб - както входящи, така и изходящи.

Най-много спекулации свързват Левски с Крумовград. Изглежда твърде вероятно столичани да вземат от дебютанта в елита както новия си старши треньор (Станислав Генчев), така и новия си нападател (Александър Колев). Отделно се спекулира с интерес и още към Серкан Юсеин, Божидар Кацаров и Патрик Луан.

Голмайсторът на Първа лига за този сезон вече на няколко пъти е казвал, че има огромно желание да играе за Левски. Той не отрече и че това ще се случи от новата кампания. А в предпоследния си мач за Крумовград се изправя именно срещу столичани.

Алекс Колев и феновете на Левски вече "взаимодействаха"

Алекс Колев и Левски

Направи впечатление, че само секунди след началото на двубоя привържениците на Левски го аплодираха, когато Колев зае място в наказателното поле пред Пламен Андреев, за да изчака изпълнението на ъглов удар от свой съотборник.

Той от своя страна също им отвърна с аплодисменти, което бе достатъчно красноречива сцена. Колкото до сблъсъка между Крумовград и Левски - всичко за историческия мач от Първа лига (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички