Ето защо Гонзо привика Пламен Крумов вчера


Ето защо Гонзо привика Пламен Крумов вчера

1647 0

Защитникът Пламен Крумов бе привикан вчера на "Герена" от спортния директор Георги Иванов. Той проведе дълъг разговор с Гонзо, а бъдещето му в отбора продължава да бъде несигурно.

Крумов имаше колебливи изяви през есента. Заради това той попадна в черния списък на спортния директор. Десният бек обаче нямаше сериозна конкуренция в състава. В момента той е единственият играч на тази позиция в отбора. Левски прави всичко възможно да привлече чуждестранен десен бек. Спрягат се доста имена, но на този етап никой от исканите от "сините" не е дал положителен отговор. Затова и от клуба не бързат с освобождаването на Крумов.

На него обаче му е предложено да си намали заплатата, твърди "Тема Спорт". Ако не се съгласи, на него няма да се разчита през пролетния полусезон. Все още не е ясно дали защитникът ще приеме. Още повече че към него има интерес от Славия и Локомотив (София). Затова нещата отиват към раздяла.

Пламен Крумов бе привлечен в "Левски" от Берое. За една година той изигра общо 32 мача за отбора 8 А група и Купата на България, отбеляза и 1 гол. Той се разписа в дебюта си със синята фланелка - срещу Славия на 22 февруари 2014-а.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички