Ето колко пари заработи Левски този сезон от трансферите на 4 звезди


Ето колко пари заработи Левски този сезон от трансферите на 4 звезди
Снимка: Официален сайт на Левски

1105 0

Въпреки че са добре дошли заради ситуацията в клуба, средствата, които Левски заработи на трансферния пазар през сезона са незадоволителни. Става дума за милион и четвърт евро за четирима футболисти, изчисли "24 часа".

През август 2020 г. "сините" трансферираха защитника Иван Горанов в белгийския Шарлероа и прибраха 135 000 евро. Два месеца по-късно френският Тулуза плати половин милион евро за халфа Стайн Спиерингс. През декември Левски договори 300 000 евро с Чикаго Файър за нападателя Станислав Иванов.

Сега пред продажба е и крилото Паулиньо, който вече отпътува за ОАЕ. Там се очаква той да подпише с Корфакан и да донесе на Левски около 300 000 евро. Така трансферите на столичани през сезон 2020/21 ще донесат приходи на клуба от 1 235 000 евро.

Така на "Герена" ще остане само един футболист, за когото "сините" могат да приберат някаква по-значителна сума. Това е Найджъл Робърта, който е силно желан от хърватския Динамо (Загреб). А кой футболист на Лудогорец пожелаха на "Герена" вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички