Ето кой ще води Левски до зимната пауза


Ето кой ще води Левски до зимната пауза
Снимка: Официален сайт на "Левски"

2846 0

Досегаш­ните асистенти на Люпко Петрович в Левски Асен Букарев и Елин Топузаков на-вероятно ще бъдат на кормилото на отбора до зимната пауза, съобщава "Меридиан Мач".

Те със сигурност ще водят отбора срещу Черно море в мача за Купата на Бъл­гария в сряда, в края на седмицата срещу Ботев в Коматево, как­то и шампионатното домакинство на „моря­ците".

Фенове на Левски: При нас е "време разделно" от 2009 година насам

След това в пър­венството ще има пау­за заради мачовете на националните отбори.Те отлично познават качествата на настоящия състав.

В срещата с Берое футбо­листите също показа­ха, че са готови да играят за тях. Топчо и Бу­карев се ползват с до­верието и на самия Ан­гелов, с който бяха съ­отборници в силния от­бор на Станимир Стои­лов.

Станимир Стоилов: Разговарях с Левски, а Петрович е...

Именно Мъри е го­лемият фаворит на ръковод­ството, но в момента той е ангажиран с договор с казахстанския Астана. Друга опция е Ясен Петров, който обаче на този етап има планове да се завърне в Китай.

При всички случаи към обсъждане на конкретни имена ще се пристъпи след завръщането на мажори­тарния собственик Спас Русев от чужби­на.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички