Ераносян готов да води Левски


Ераносян готов да води Левски

852 0

Завърналият се преди месец от Ангола Едуард Ераносян е готов да поеме Левски, разбра "7 дни спорт". Специалистът в момента е без работа, но следи отблизо каква е ситуацията на "Герена“.

След вчерашното уволнение на Пепе Мурсия, Ераносян отново е актуален за "сините“. Спортният директор на клуба Георги Иванов пое треньорските функции, но и по неговите думи това е временен вариант, което автоматично означава, че в най-скоро време Гонзо ще започне да се оглежда за нов наставник.

"В Левски има добри футболисти, с които просто трябва да се работи по правилен за България начин. Отборът не е разбит и в него има много потенциал, с който може да се постигнат успехи“, заявил Ераносян пред свои близки.

Специалистът от арменски произход е готов да акостира на "Герена“ в момента, в който бъде потърсен.

Най-желаният от феновете вариант бе Димитър Димитров, но Херо за пореден път отказа на Гонзо. От друга страна, Ераносян няма големи финансови претенции, след като последния сезон в Ангола направи местния Кабускорп шампион и носител на купата на страната. Преди това 53-годишният специалист изведе и Локомотив (Пд) до шампионската титла в България през 2004 година. Впоследствие Ераносян води Берое у нас, както и кипърските АПОП и Еносис Паралимни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички