Емил Велев отправи призив към полицията преди сблъсъка между ЦСКА и Левски


Емил Велев отправи призив към полицията преди сблъсъка между ЦСКА и Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

786 0

Бившият футболист и треньор на Левски Емил Велев сподели пред "Мач Телеграф" очакванията си за сблъсъка с ЦСКА от 31-вия кръг на Първа лига.

*Двубоят на стадион "Васил Левски", в който "сините" ще бъдат символични гости, е насрочен за събота, 27-и април, от 16:15 часа.

Призив от Емо Велев

"Да стане едно хубаво дерби. Радостно е, че феновете отново ще бъдат на стадиона. От своя страна полицията трябва да се заеме сериозно със задачата да не допуска такива простотии, каквито видяхме в последния мач между Левски и ЦСКА. На тях това им е работата, да охраняват мача", призова Кокала и допълни:

ОЩЕ: 24-годишен българин от Хебър Пазарджик вече е подписал договор с Левски?

"Футболът е за феновете. Друга е атмосферата, когато има публика. На предния мач беше уникално. И публиката на Левски, и публиката на ЦСКА направиха страхотни неща, изключвайки ракетите, които се хвърляха. За това полицията трябва да си вземе мерки. Не може такова безобразие. Това, ако е в Италия или Англия не знам какво ще се случи...".

сигнална ракета лети към фенове на Левски

62-годишният Велев бе попитан и дали според него загубата с 0:2 в последния сблъсък с "червените" ще тежи на играчите на Николай Костов:

"Не, всяко дерби си е само за себе си - колоритно, както трябва да бъде. Никога не можеш да знаеш какъв ще е крайният резултат. Да, сега и двата тима са малко поразклатени, но ЦСКА е в по-завидна позиция, борейки се за второто място. Първото е ясно къде ще отиде. Левски трябва много повече да иска победата, отколкото ЦСКА".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Ситуацията с Фернандо Каранга: Как бе наказан от ЦСКА, контузен ли е още и ще играе ли срещу Левски?

Левски няма победа над ЦСКА в 7-те случая, в които Георги Кабаков е свирил дербито

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички