Емил Ангелов: Левски настига ЦСКА! Титлата - защо не? "Сините" вече имали по-добър от Уелтън?


Емил Ангелов: Левски настига ЦСКА! Титлата - защо не? "Сините" вече имали по-добър от Уелтън?
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

4195 0

Бившият национал и играч на Левски - Емил Ангелов, даде висока оценка на свършеното в отбора от началото на пролетния дял на шампионата до момента.

Той коментира изминалия мач с Хебър, както и предстоящия такъв с Крумовград. Пазарджиклии определи като много труден тим, но отчете заслужения успех на "сините".

Освен това, пред "Мач Телеграф" бившият централен нападател изрази любопитно мнение, че столичани все още могат да спорят за титлата. Той каза и че Николай Костов може вече да има в състава си и по-добър от напусналия наскоро Уелтън.

Още: В Левски не са се отказали от идеята да вземат Алекс Колев от Крумовград и Ангел Бастунов от Хебър Пазарджик?

Емил Ангелов оцени качествата на Левски, вярва в успеха над Хебър

С какво разполага Левски и с какво съперникът му?

"Сега предстои друг важен двубой за "сините". На мнение съм, че Левски е по-добър отбор от Крумовград и трябва да спечели. Уважавам много Крумовград, но на „Герена“ съм на мнение, че момчетата на Николай Костов ще надделеят. Ще е хубаво стадионът да е отново пълен и да се подкрепят играчите“, започна Ангелов и продължи.

"Крумовград показва добри игри от началото на полусезона. В нападение са много остри и имат един силен централен нападател в лицето на Алекс Колев. Той няма да бъде на разположение на Станислав Генчев. Мога да кажа, че е много опасен футболист, но и другите момчета не бива да бъдат подценявани", допълни още той, обръщайки внимание и на силните страни на "сините".

Още: Ивков плаши Левски с пагубни последствия заради неизплатените заплати

"Реално Левски е с една класа пред тях. Доволен съм от представянето на новите попълнения. Фабио Лима ще се превърне в един от факторите. Той ми харесва и притежава добра техника. Дори може да е една идея по-добър от Уелтън. Но те са различни футболисти. Интересни качества притежава. Лима вкара хубави попадения и това е плюс за него. Сега може повече да се отпусне, за да покаже качествата си и да разгърне потенциала си", каза бившият таран.

Според Емил Ангелов Левски догонва ЦСКА, има новия Уелтън и шанс за титлата

Вечният съперник е близо, върхът - постижим?

"Карлос Охене също се включва добре към момента. Настигаме и тези пред нас и вече сме на четири точки от ЦСКА. Трябва да играят мач за мач и това е най-разумното. Всяка победа е важна и мисля, че ако всичко върви по нормален начин, може да изпреварим „червените“, а защо не и да се намесим в битката за титлата“, завърши Бабангида.

Още: Хебър изрази подкрепа към Илиян Стефанов

Агентът на Краев разясни: Искан ли е от руски клуб и ще отиде ли там през лятото?

Кристиан Димитров от Левски с коментар за добрата форма на отбора, конкуренцията в защита и "синия" стил на игра

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички