Елин Топузаков: Съжаляваме, че пропуснахме победата срещу ЦСКА... Ботев е отбор с традиции


Елин Топузаков: Съжаляваме, че пропуснахме победата срещу ЦСКА... Ботев е отбор с традиции
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3642 0

Наставникът на Левски - Елин Топузаков, даде пресконференция преди утрешното (29 април) гостуване на Ботев Пловдив на "Колежа". Бившият футболист засегна редица теми в брифинга си, като даде информация за кадровите проблеми в неговия тим. Той също така поясни, че съблекалнята съжалява, че е изпуснала победата срещу ЦСКА.

Кадровите проблеми и ситуацията с Кордоба

"Имаме проблеми, те са познатите. Илиян Стефанов и Криситян Димитров вече тренират, но не на пълни обороти. Ако проявим още малко търпение ще видим дали Хосе Кордоба ще се върне до седмица", започна Топузаков.

Мачът на "Колежа"

"Не вярвам, че ще бъде лошо за Левски. И двата тима ще са мобилизиарни. Един футболен празник на български стадион - това е рядкост в българския футбол. Надявам се да видим футболни достойнства и от двата отбора. Амбицията и емоцията на домакините е разбираема. Трябва да сме готови да отговорим на битката".

Мотивацията след победата над Берое

"Не сме обръщали внимание на това. Ако се върнем седмица назад, съжаляваме, че пропуснахме победата срещу ЦСКА. Победата над Берое не я определям като изстрадана, а като заслужена. Срещу ЦСКА можехме да бием в последната минута, но го направихме срещу Берое".

"Всеки един футболист на Левски трябва да знае, че трябва да играе за победата във всеки мач. Специално Купата на България не искам да коментирам. За нас е важно да трупаме по три точки, за да получим това, което сме си заслужили. Левски винаги се е стремял към най-високото място".

Ясен ли е съставът за гостуването на Ботев?

"Наясно съм още от днес. Не мисля, че един треньор трябва да се колебае до началото на следващия мач за състава си. Утре ще видите сами".

Добрата игра в защита, но проблемите в атака

"Със сигурност не трябва да променяме това, че да допускаме голове. В предни позиции винаги имаме резерви. Достигаме до положения, които не можем да развием. Това е свързано с труд и тренировки. Отборите противодействат по най-добрия начин. Ние трябва да бъдем непредсказуеми и да се възползваме от атаките".

Мнение за Ботев Пловдив

"Мисля, че Ботев е сред топ 5 в отборите на България - както с традиции, така и с привърженици. За нас това трябва да е стимул, без значение, че стадионът ще бъде пълен с техни фенове. Това може само да ни стимулира", завърши Топчо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички